Website/Webshop Design

Website of webshop laten bouwen?

Creëer een groter bereik met uw website/webshop. Altijd op een professionele wijze gebouwd conform uw eisen en wensen. ​

Standaard beveiligde website

Ongeacht uw pakket, krijgt u altijd standaard een beveiligde website middels een SSL certificaat. SSL staat voor Secure Socket Layer.

 

Wat is SSL?

SSL is een protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. 

SSL security

Makkelijk te onderhouden

Bij het ontwikkelen van een website wordt er gebruik gemaakt van een Content Management System (CMS). CMS maakt het voor u mogelijk om vrij makkelijk uw site up to date te houden en nieuwe functies toe te voegen, zoals:

– Prijstabel (zoals hieronder door ons gebruikt)

– Contactformulier

– Counter

– Posts blog

En veel meer!

 

Snel & Mobielvriendelijk

Wist u dat veel (potentiële) klanten afhaken als u geen snel ladende website tot uw beschikking heeft? MSIGHT waarborgt dat uw website zowel op een computer als een mobiele apparaat snel genoeg laden. 

Tegenwoordig is meer dan 60% van de website bezoeken via een mobiele apparaat. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website ook uitstekend werkt op een mobiele apparaat.

Pakketten Website

Pakketten Webshop