Onze Diensten

Stapsgewijs naar meer leads

Onze diensten dragen bij aan uw merk

MSIGHT helpt graag bij het doorontwikkeling van uw onderneming. Dit doen wij door een scala aan diensten te verlenen op het gebied van ‘personal branding’.

Website design

Creëer een groter bereik met uw website. Altijd op een professionele wijze gebouwd conform uw eisen en wensen.


Webshop design

Met een webshop kunnen uw klanten 24/7 producten afnemen ongeacht de situatie. Met een webshop stopt uw verkoop nooit.


hosting & onderhoud

Een bestaande website wat onderhouden moet worden? Maak gebruik van onze hosting- en onderhoudsservice. Wij zorgen dat uw website wordt verhuisd, zonder dat er iets verloren gaat.

zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wilt u een hogere vindbaarheid? Onze experts maken uw website vindbaar in Google. Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines.
Social media beheer

Behoefte aan een bedrijfsprofiel op Social Media? Wij zorgen ervoor dat u ook op Social Media wordt gerepresenteerd. Tegenwoordig is Social Media onmisbaar binnen onze dagelijkse leven. Wist u dat wereldwijd 3,8 miljard mensen gebruikmaken van Social Media? Gemiddeld besteed een persoon 140 minuten per dag op Social Media. Daarom vinden wij dat een goede representatie op Social Media uw reputatie en bereik zal doen vergroten.

Grafisch Design

Heeft u behoefte aan een (vernieuwde) logo? Wij zorgen voor een innovatief en tijdloos ontwerp! Uw logo is een belangrijk aspect binnen het marketingplan. Een logo is veelal de eerste kennismaking tussen u en uw (potentiële) klant!

Naast uw logo kunt u ook terecht voor diverse andere ontwerpen zoals:
- Huisstijl (factuur, briefpapier, enveloppen, notitieblokken, pennen)
- Flyers, brochures en posters
- Visitekaart
- Bedrijfskleding
- Raamstickers

bedrukking

Indien u een van de bovenstaande producten laat ontwerpen, kunt u deze producten ook laten drukken tegen scherpe prijzen! Wij zorgen dat uw design op hoogwaardige kwaliteit wordt bedrukt en geleverd. Heeft u al een design en wilt u alleen gebruikmaken van onze scherpe drukkerij prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie!Maak nu gebruik van onze openingsacties

Wij hebben een antwoord op al uw vragen

Vraag maar raak!

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, ontvangt u binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte.

Nadat de offerte door u is goedgekeurd, worden de details van uw investering onder het genot van een kop koffie besproken.

Jazeker! Nadat uw website is gebouwd, helpen wij u bij het opzetten van Google Search, Google Bedrijf en Google Analytics.

Dat kan zeker! Wij nemen contact op met uw huidige web ontwikkelaar en zorgen er voor dat uw host en domein worden verhuist!

Aan de hand van uw business, zullen onze designers met een aantal voorstellen komen. Hierbij wordt rekening gehouden met lettertype, vorm logo en natuurlijk de kleur!

Bij MSIGHT kunt u de volgende Social Media platformen uitbesteden:

  1. Facebook
  2. Instagram
  3. Linkedin

Het aantal posts is afhankelijk van uw pakket.

Onze streven is om uw onderneming succesvoller te maken!